Halvard Andrè har reist heim..

Igår, 1. september 2010, kl 08.40 sovna Halvard Andrè rolig og fredfullt inn. Han hadde sove veldig godt på natta, og alt såg rolig og «normalt» ut fram til ca 08.30. Då ringte de frå omsorgssenteret og sa at me måtte skynda oss bort for han va plutselig blitt veldig dårlig! Mamma og pappa var der ca 08.42, og då var han allerede død…

Det e ufattelig og utrulig trist. Sønn, storebror, svoger og venn som me va så utrulig glad i e her plutselig ikkje lenger! Og han komme aldri tilbake…det er det vondaste…

Kvelden før han døde, hadde me besøk av Liv Herborg og Jon Birger Wold. Dei ba for oss alle, la hendene på Haldi, og salva han! Me hadde ei fantastisk stund sammen, å det e eg sikker på at Haldi fekk med seg! Han holdt Jon Birger i handa heile tida, og såg på han og klemte han i handa nåken gonger. Eg er heilt sikker på at han fekk med seg alt, og han lyste av fred! Eg trur det var dette Gud venta på før han henta han heim. At han skulle få ei siste bønnestund og bli salva, då var han klar! Me blei alle fyllt av ein fred og styrke. Gud va nær!

Den natta sov han kjempe rolig og trengte ingenting beroligande, som han hadde hatt behov mange netter før. Han var heilt rolig heilt til han sovna stille inn, ingen tegn på smerter!

Det e så uffatelig, så trist og så tomt – men Halvard Andrè har reist heim, heim til Jesus. Han har det så fantastisk bra nå! Å det e så trygt å veta! Hans ro og trygghet gjennom heile sjukdomsperioden, men spesielt de siste vekene, har vært ein utrulig styrke og trygghet for oss rundt han. Han har vært klar for detta lenge, forberedt. Men en blir aldri klar for å mista nåken som en e så utrulig glad i!

Du har betydd så utrulig masse for oss Halvard Andrè! Du etterlate deg et tomrom som aldri komme til å bli fullt igjen, me e ingen komplett familie uten deg! Du har vært ein sønn og storebror, et forbilde med din trygghet og din ro, og ikkje minst et enormt vitne! Et vitne om at tross alle prøvelsar og sjukdom så e d godt å holda seg nærme Gud, for han gir styrke til å klara alle dagar en møte, uansett… Å hans storhet og kjærlighet overgår all vår forstand til å forstå koffor ting som detta skjer. Koffor du måtte reisa heim så tidlig, så ung! Men Gud har kontroll, og me ska prøva å alltid la ditt vesen og din trygghet følga oss og veileda oss 🙂

Tusen takk storebror, for ALT du har vært for meg, familien og venner! Du har satt mange, djupe og gode spor som me ALDRI komme til å glømma! Kos deg i himmelen, me glede oss til å treffa deg igjen ein dag!

4 Responses to Halvard Andrè har reist heim..

 1. Oss på Rabbane sier:

  Fantastisk flott ord…kvil i fred Halvard!!!

  Lyttetips Kutless med what faith can dohttp://www.kutless.com/

 2. Tinna sier:

  Alldeles, alldeles UNDERBART! Och vilket vittnesbörd!
  Tack älskade lilla dotter för dina ord som också vi får läsa!

  Nu ser vi fram mot att få träffa er alla – utom Haldi i synlig gestalt, men runt honom och hans sista och STORA högtidsdag. Det ska bli gott att få ta det där mera påtagliga farvälet av honom. Annars är det också väldigt gott att ha de fina bilderna på honom nu från hans sista tid.

 3. Anton sier:

  vi tänker på er och är glada att han har kommit hem och slipper att lida mer.. Anton med familj

 4. Johanna Fanikayode Eriksson sier:

  Heej! Vi har inte träffat din kära bror men vi vet att han har betyd otrolgt mycket för din familj och vänner til han! Men jag tänker mycket på er! Kramar från Johanna!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: