Oppdatering Halvard Andrè

Nå ligger Halvard Andrè inne på Haukeland sjukehus i Bergen. Legane har sakt at de ikkje trur de kan gjera nåke meir for han og at han kanskje ikkje har så lenge igjen. Det er mange tankar som dukker opp i hodet når en får ein slik beskjed..

Eg (Yngvild) mamma, og pappa er hos Halvard Andrè på sjukehuset kvar dag nå. Axel og Bjarne var her i helga, men har reist tilbake til jobb og skule idag. Det er spesielt å sjå sin bror som en er så utrulig glad i, ver så sjuk og hjelpeslaus.

Men det er utrulig mange som støtte oss, ber og e så utrulig omtenksomme. Me får utrulig styrke av forbønn, og e SÅ TAKKNEMLIGE for alle som er med og ber for Halvard Andrè! Tusen takk!!!

Inatt sov han veldig godt og har vært masse våken idag. Det er veldig kjekt! Han har vært bedre idag enn på mange dagar! Kommunisere meir og får med seg det som skjer rundt han. Og han har ikkje vondt! Det e så godt å kjenna at han e den gode gamle Halvard Andrè, med sine ironiske kommentarar og kasting av ting på lillesøster og andre somn våge å sitta på sida av senga hans 😉 (våte klutar å sånt som han får tak på 😉 ), sjøl om han er veldig redusert.

Tusen takk for all forbønn! Det har gitt oss styrke kvar dag, og komme til å hjelpa oss vidare gjøno tida som komme. Me kjenner kvar dag at Gud er med oss og Halvard Andrè og gir oss styrke og glede oppi alt det tunga. Gud e stor, og han kan enda gjer under!!

3 Responses to Oppdatering Halvard Andrè

 1. Mallin sier:

  Me tenke på og ber for dåkke..

 2. Stian Lilleheim sier:

  Ber masse for dere. Jeg kjenner følelsen når jeg sitter å leser dette. Dere har min sterkeste medfølelse. Og jeg har full tro til Jesu helbredelseskraft!!
  Mange her i stavanger som ber for dere:)

  -Stian

 3. Anna-Carin Olander sier:

  Vi är med er i bön och tankar. AC

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: